Tietoa meistä

Jyväs-Keittiöt tekee remontistasi helppoa

Jokaisella on mielipide remontista. Useimmiten ensimmäiset mielikuvat remontin toteuttamisesta ovat mieluisia. Voi olla että joillekin saattaa nousta huoli siitä, että isosta rahasta huolimatta lopputulos ei olekkaan mieleinen. On niin paljon eri tekijöitä. Entä jos tuleekin yllättäviä kuluja tai remonttimiehestä ei kuulunutkaan mitään?

Jyväs-Keittiöt on remonttiyritys jonka aikataulut eivät petä, työn jälki on kunnia-asia eikä aikaa asiakkaalle ole koskaan liian vähän. Me toteutamme kotisi remontit niin, ettei sinun tarvitse kuin nauttia työn tuloksista. Kanssamme tiedät mitä tilaat. Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme remonteista helppoa ja vaivatonta ammattitaidolla ja hyvällä mielellä.

Olemme kahden hengen vuonna 2013 perustama yritys toimialueenaan Jyväskylä ja Jyväskylän lähiympäristö. Myymme ja asennamme Mellano Oy:n laadukkaita kotimaisia kalusteita.

Kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -palveluun. Täytämme tilaajavastuulain toimittajilta edellyttämät velvoitteet.

Jyväs-Keittiöiden henkilökunnalta löytyy myös VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti. Tämä tarkoittaa virallista todistusta ammattitaitoisesta työstä ja luotettavuudesta vedeneristykseen liittyvissä asioissa.

Pyydä meidät käymään ja aloitetaan unelmiesi remontti

rami-jyvaskeittiot

Rami

toni-jyvaskeittiot

Toni

 

 

 

 

 

 

 


Luotettava Kumppani yritys